Skip Navigation Links

Konya Semazen ekibi ile Payas Ramazan şenlikleri sona erdi

Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 31 gün süreyle devam eden Türkiye'nin en büyük ramazan şenliği K

Magazin   A+a-

iles/sema b.JPG" />
 
 
Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 31 gün süreyle devam eden Türkiye’nin en büyük ramazan şenliği Konya sema ekibinin gösterisiyle sona erdi.
Payas Belediyesi tarafından bu yıl 5. si gerçekleştirilen Ramazan şenlikleri ve 1. altın mimoza festivali sona erdi. 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde Murat Boz, Sibel Can, Rafet El roman,Mustafa Keser,İbrahim Erkal,Kerem Can, Orhan Ölmez, Babutsa, Azerim ve Gripin konser verirken Konya Semazen gurubu ve Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet ilahi gurubu da Ramazan şenlikleri arasında yer aldı. Şenliklerin son gecesinde Konya Semazen ekibi sema gösterisi yaptı. Payaslılara Mevlana musikisinin muhteşem manevi hazzını yaşatan Mevleviler büyük beğeni topladılar. Payas Belediyesi Basın Halkla ilişkiler Müdürü Zafer Emeksiz 31 gün devam eden şenliklerin sona erdiğini ve gelecek yıl festivalin uluslar arası statüde yapılacağını söyledi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet