Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi'nden Yaşlı ve Hasta Vatandaşlara Hijyen Seti

İskenderun Belediyesi yaşlı,hasta ve engelli vatandaşlara evde sağlık hizmetlerini sürdürüyor.

İskenderun  Belediyesi'nden  Yaşlı ve Hasta  Vatandaşlara  Hijyen Seti

Gündem   A+a-

 Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı sağlık ekipleri bir yandan yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini evinde ücretsiz vermeyi sürdürürken diğer yandan ise hijyen paketi dağıtımlarına devam ediyor.

HİJYEN PAKETİ DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR

Devam etmekte olan hizmetler hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," Sosyal belediyeciliğin gereği olarak vatandaşlarımızı iyi günde kötü günde yalnız bırakmıyoruz.Belediye olarak yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya yeni yılda da devam ediyoruz. Ücretsiz sağlık hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın derdine derman olmaya oluyoruz" dedi.

TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz ayrıca koronavirüs ile mücadele kapsamında tedavileri devam eden yaşlı vatandaşlara hiyyen seti dağıtımı yapıyor.Evde sağlık hizmetlerini çok önemsiyorum. Evde sağlık hizmetleri kesintisiz süren bir hizmet. Ben de fırsat buldukça bu hizmetimizden yararlanan vatandaşlarımızı ziyaret ediyorum. Bu vesileyle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.Sağlıklı günler diliyoruz" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar