Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Genç Optisyenler Sosyal Medyada Topluluk Kurdu

Çeşitli üniversitelerden mezun gençler, dayanışma içinde olmak için sosyal medyada topluluk kurdu.

Genç Optisyenler Sosyal Medyada Topluluk Kurdu

Gündem   A+a-

 Optisyenlik mesleğini en iyi şekilde yapmak için öğrenimlerini başarıyla tamamlayan çeşitli üniversitelerden mezun gençler, dayanışma içinde olmak için sosyal medyada topluluk kurdu.
Genç Optisyenler Topluluğu olarak sosyal medyada kurdukları toplulukla biraraya gelen Genç Optisyenler, mesleki dayanışmada bulunmak, sorunları bertaraf etmek ve mesleğin daha iyi şartlarda icra edilmesi için biraraya geldiler.
Genç Optisyenler Topluluğu adına açıklama yapan Berika Kaya, yeni mezun optisyenler olarak piyasada daha etkin olmak, meslek mensuplarının özlük haklarının korunması, mesleğin daha bilimsel ve kamu yararına icra edilmesi noktasında bir çok fikri topluluk aracılığıyla biraraya getirmeyi başardıklarını söyledi.
Covid 19 salgın sürecinde biraraya gelemediklerini ve sadece internet ortamında görüntülü toplantılarda fikirlerini buluşturduklarını belirten Berika Kaya, oluşumun kurulması ve büyümesine destek veren tüm arkadaşlarına teşekkür etti.
Bir sonraki röportajı Genç Optisyenler Topluluğu’nun tüm bireyleriyle birlikte vermek istediklerini belirten Berika Kaya, gelecek yıllarda daha aktif ve etkin olmayı amaçladıklarını ifade etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar