Skip Navigation Links

OR-KAN'dan Kızılay'a Kan Takviyesi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Organ Nakli ve Kanser Yardımlaşma Derneği ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında...

OR-KAN'dan Kızılay'a Kan Takviyesi

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Organ Nakli ve Kanser Yardımlaşma Derneği ile Kızılay Kan Merkezi işbirliğiyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında gerçekleştirilen bağış kampanyası yoğun ilgi gördü.
Arsuz’un Karaağaç Mahallesi Vakıf-Green Park sitelerinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında 9-10 Ocak tarihleri arasında kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlendi.
İskenderun Kızılay Kan Merkezi mobil istasyonu 9 Ocak Cumartesi günü Greenpark sitesinde, 10 Ocak Pazar günü de VakfPark sitesinde konuşlandırıldı.
Her iki sitede gerçekleştirilen kampanyada bağışçıları kan verme sürecinde sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu. Site Sakinleri saat 11.00-18.00 arasında mobil kan alım istasyonuna gelerek bağışta bulundu.
kök hücre ve kan bağışında bulundular.
OR-KAN (Organ Nakli ve Kanser Yardımlaşma Derneği) Başkanı Sonay Alkan, pandemi döneminde kan stoklarının düşme eğiliminden dolayı Kızılay ile işbirliği yaparak böyle bir kampanya düzenlediklerini söyledi.
Kan ve kök hücre bağışında bulun kahraman ol bu güce sen de destek ol’ sloganıyla kan ve kök hücre bağışı için çağrı yaptıklarını belirten OR-KAN Başkanı Sonay Alkan, “Düzenlemiş olduğumuz kampanyamıza dernek gönüllüleri ile halkımızın gösterdiği ilgiden çok memnun olduk” dedi.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet