Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Çocuk da Yaparım, Kariyer de!'

İskenderun Belediyesi eski Meclis Üyelerinden Şenöz fırınları yöneticisi Abdullah Şenöz, 48 yaşında yeniden baba oldu.

Magazin   A+a-

45’nden sonra üniversite okumaya karar verdi, İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’ndan 2010-2011 öğretim yılında mezun oldu ve mezuniyet töreninin üzerinden daha bir ay geçmişti ki, bu kez de bebeğini kucağına aldı.. Üç çocuk ve 12 yıl sonra gelen mutluluğun ardından espriyi patlatan Abdullah Şenöz:
 
“Çocuk da Yaparım, Kariyer de!”
İskenderun Belediyesi eski Meclis Üyelerinden Şenöz fırınları yöneticisi Abdullah Şenöz, 48 yaşında yeniden baba oldu.
İki oğlu üniversite öğrencisi, küçük oğlu da ilköğretimde okuyan Abdullah Şenöz, şu ara çifte mutluluk yaşıyor. İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu’ndan da 2010-2011 öğretim yılında mezun olan Şenöz, eşi Şevkat Şenöz’ün dünyaya getirdiği nur topu gibi erkek bebekle “Çocuk da yaparım, kariyer de. Çocuklardan sonra ustalık dönemini yaşıyoruz. ” demeye başladı…
 
12 yıl sonra gelen mutluluk Şenöz bebeğe Emir Abdullah adını veren Abdullah Şenöz, kendini adını verme fikrinin eşi Şevkat Şenöz’den geldiğini de ekledi.
 
Esprileri, siyasette dik duruşu ve istikrarı, iş ve özel yaşamındaki başarılarıyla adından sıkça bahsettiren Abdullah Şenöz, bebek sevincini çocukları; 20 yaşındaki oğlu Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Teknikerliği bölümünde öğrenim gören Mehmet Salih, 19 yaşındaki ODTÜ Kıbrıs Kampüsü’nde İnşaat Mühendisliği bölümünde öğrenim gören oğlu Yahya Kemal ve dünya tatlısı 12 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Burak’la paylaşıyor.
Özel Gelişim Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Esen Çağşar Çolakoğlu’nun sezaryen yöntemiyle doğumunu yaptırdığı Şevkat Şenöz ise 12 yıl sonra yeniden bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş