Skip Navigation Links

Huzur Dolu Bir Bayramlaşma

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve Eşi Dr. Ümran Civelek Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Antakya'da bulunan Huzur Evi ile Çocuk Esirg

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve Eşi Dr. Ümran Civelek Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Antakya’da bulunan Huzur Evi ile Çocuk Esirgeme Yurdunu ziyaret etti.
İlk olarak Çocuk Esirgeme Yurdu'nu ziyaret eden Başkan Civelek’i kapıda karşılayan çocuklar şeker ikramında bulundu. Çocuklara bayram harçlığı veren ve oyuncak hediye eden Başkan Civelek, daha sonra da yurdun içini gezerek, yurdun bahçesinde çocuklarla bir süre sohbet etti.
Çocuk esirgeme yurdunun ardından Hatay Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek yaşlıların ellerini tek tek öptü, Daha sonra huzurevi sakinlerine seslenen Başkan Civelek, yaşlıları selamlayarak onlarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Civelek "Sizler benim ablalarım, ağabeylerim, annelerim, babalarımsınız. Buraya geldiğimde kendimi öz yakınlarımın arasında hissediyorum. Allah sizlere sağlıklı huzurlu ömürler versin. Aranızda önceden tedavi ettiğim hastalarım da var, hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum" dedi. Huzur evi sakinleri Başkan Civelek ‘in bu ziyaretinden dolayı büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade ederek kendisiyle ve eşiyle bir süre sohbet ettiler.
Huzur evi ziyareti sırasında bir koltuk takımı hediye eden Başkan Civelek’e büyük bir ilgi gösterildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet