Skip Navigation Links

Tosyalı:Esnafımızın Her Daim Yanındayız

BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN BALIK VE SEBZE HALİNE ZİYARET

Tosyalı:Esnafımızın Her Daim Yanındayız

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,  her fırsatta ilçede ki esnafı ziyaret ederek sorun ve taleplerini birinci elden dinlemeye ve çözüm üretmeye özen gösteriyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yoğun programlarına karşın her fırsatta vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.
Her fırsatta esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Tosyalı, önceki gün yine esnaflarla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verirken, esnafın sorun ve isteklerini de dinledi.
HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafa büyük önem verdiğini belirten Başkan Tosyalı “İskenderun Belediyesi olarak her zaman ilçe esnafımızın yanındayız. Bu çerçevede Numune Mahallesinde bulunan balık ve sebze halinde çok değerli esnaflarımızı ziyaret ederek sohbet ettik. Değerli esnaflarımıza hayırlı işler temennisinde bulunarak işlerinde kolaylıklar diledik" dedi.
KENTİMİZİ BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ
Belediye Başkanı Tosyalı,"toplumumuzun her kesimi ile diyalog halinde oluyor, onların fikirlerini önemsiyoruz. Esnaf ve vatandaşımızın düşünceleri bizim için çok önemli. Onun için her zaman işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan tüm esnaf dostlarımıza ilgileri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum” şeklinde konuştu.
Balık ve Sebze hali esnafı ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Başkan Fatih Tosyalı'ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet