Skip Navigation Links

Yer siyah gök beyazdı..

Çifte şampiyon çifte kupalı Kara Kartalların balosu uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar büyüleyiciydi.. Başkan Yıldırım Demirören yapılan ha

Magazin   A+a-

Çifte şampiyon çifte kupalı Kara Kartalların balosu uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar büyüleyiciydi..
Başkan Yıldırım Demirören yapılan hazırlıklara ve muhteşem baloya hayran kaldı..
Anlı şanlı bir şampiyonluk ve çifte kupanın gururuyla büyük bir sevinç yaşayan Beşiktaşlılar, en az şampiyonluk ve çifte kupanın şanı kadar mükemmel bir baloyla taraftarlarını bir araya getirdi. Yer beyaz gök siyah gecede, kusursuz organizasyon, Gökhan Tepe ve Ziynet Sali kadar süslemeler mükemmel bir hava yarattı.
Coşkulu bir şampiyonluk balosunun en önemli konuğu ise şampiyonluk ve çifte kupanın mimarı Başkan Yıldırım Demirören, katıldığı kutlama baloları arasında en çok beğendiği İskenderun'u ve başkan Sedat Uysal'ı övdü.
Taraftarların birlikte fotoğraf çektirmek için yarıştıkları Yıldırım Demirören'in gözlerindeki gurur ve heyecan baloya katılan herkesi çok etkiledi.
Balodaki gurur tablosunun mimarı ev sahibi İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal'ın mutluluğu görülmeğe değerdi.
2008-2009 futbol sezonunu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş Kulübü, şampiyonluğu Doğu Akdeniz'de beş ilin taraftar derneklerinin de içerisinde yer aldığı bir organizasyonla Başkan Yıldırım Demirören'in de katıldığı bir baloyla İskenderun'da kutladı.
Beşiktaş Kulübü ve aralarında Adana, Mersin, K.Maraş, Osmaniye ve Ha-tay'ın da taraftarlar derneklerinin ortaklaşa İskenderun Yelken Kulübünde gerçekleştireceği şampiyonluk gece-sine, siyah-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Yıldırım Demir-ören ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
MHP Hatay Millet-vekili İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Beş ilde bulunan Beşik-taşlılar Derneği başkanları ile kalabalık Beşiktaşlı davetli topluluğu katıldı.
İskenderun Beşik-taşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Beşiktaş'ı sevmenin her şeyden daha güzel olduğunu vurgulayarak “Nice şampiyonlukları burada coşku içerisinde burada kutlamak dileğiyle unutulmaz bir gece geçirilmesini temenni ediyorum” dedi.
5 yıllık yönetiminde 5 kupa aldıklarını, bunun için de tüm camiaya teşekkür eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Başarıya ulaşana kadar çok sıkıntı ve eziyet çek tik. Ama sonunda başardık" dedi.
Zor bir viraja girdiklerini ve zor bir tepeye doğru tırmandıklarını da anlatan Demirören, şöyle konuştu: "Geçmişe ve diğer kulüplere baktığımızda, bizim ne kadar başarılı bir yönetim olduğumuz ortaya çıkıyor. Ancak yine de bu başarılara rağmen, Beşiktaş'ın kötü ve olumsuz yönlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Yeni sezonda da bizi yine engellemek için uğraşacaklar. Ama sizlerden aldığımız güçle yine hepsini aşacağız, yine başaracağız. Size söz veriyorum, gelecek yıl yine burada kutlama yapa-cağız. Beşiktaş'ın yolunun açık."
Sanatçı Gökhan Tepe'nin sahne aldığı gecede taraftarlar getirilen 2 şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafları çektirdiler.

 

 

 

 



 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet