Skip Navigation Links

Arsuz’a Değer Katmak İçin Yatırım Yapıyorlar

Arsuz yolu üzeri Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tultak İnşaat Ticaret’in başarılı işletmecileri Şenol – Sinan Tultak, “Yeni yılın sağlık..

 Arsuz’a Değer Katmak İçin Yatırım Yapıyorlar

Gündem   A+a-

 
Arsuz yolu üzeri Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tultak İnşaat Ticaret’in başarılı işletmecileri Şenol – Sinan Tultak, “Yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileriz” temennisinde bulundular.
Demir, Profil-Sac, Çimento, Kum, Hazır Beton, Bims Briket, Tuğla, Asmolen ve Hafriyat işlerinde başarılı bir satış çizgisi yakalayan Tultak İnşaat Ticaret, bölgede müşteri memnuniyetiyle de dikkat çekiyor.
 
Arsuz ilçesinin en köklü firmalarından biri olan Tultak İnşaat Ticaret, bölgedeki tüm inşaat ve yatırım faaliyetlerinde müşterilerin tercihi oluyor.
Genç ve başarılı Genç İşinsanları Şenol ve Sinan Tultak kardeşler, bölgede inşaat sektöründe ihtiyacı hissedilen ürün çeşitliliğini arttırarak yatırımların süreceğini ifade ettiler.
Arsuz ilçesinin önümüzdeki yıllarda hızla gelişen ve büyüyen, turizm ve tarımda emin adımlarla ilerleyen bir ivme kazanacağına olan inançlarını ifade eden Şenol ve Sinan Tultak kardeşler, babaları Mehmet Tultak’tan devraldıkları bayrağı en iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceklerini söylediler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet