Skip Navigation Links

Ses yarışmasından çok muhteşem bir konserdi..

Şef Murat Bulut yönetiminde sahne alan sanatçılar, yarışmadan çok bir müzik ziyafeti için davet edilmişçesine keyifli bir şekilde eserlerini seslendir

Magazin   A+a-

28’nci Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nde büyük ilgi gören Türk Sanat Müziği Ses Yarışması, oldukça heyecanlı geçti. Yirminin üzerinde solistin katıldığı ses yarışması, İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Şefi Murat Bulut yönetiminde gerçekleşti.
Oldukça titiz kurallarla hazırlanan Türk Sanat Müziği Ses Yarışması’nda Mehmet Fatih Şaşmaz birinci oldu. Seslendirdiği eserle yüzlerce izleyiciyi büyüleyen Mehmet Fatih Şaşmaz, profesyonel sanatçılara taş çıkarırcasına sergilediği sahne performansıyla da ayakta alkışlandı.
Yarışmada ikinci Doğan Söylemez olurken, üçüncülüğü Selma Birsen aldı.
Şef Murat Bulut yönetiminde sahne alan sanatçılar, yarışmadan çok bir müzik ziyafeti için davet edilmişçesine keyifli bir şekilde eserlerini seslendirirken kulakların pasını sildiler.
Birbirinden değerli Türk sanat Müziği eserlerini seslendiren yarışmacılar, yüz metre ötede konser veren ünlü sanatçılara rağmen büyük ilgi gördüler. İskenderun Belediyesi 2 No’lu Çay Bahçesi’ni dolduran yüzlerce sanatsever, yarışma boyunca keyifli saatler geçirdiler.
Ödülleri vermek üzere 2 No’lu Çay Bahçesi’ne gelen İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de çocuklardan büyük ilgi gördü. Sevgi gösterileri yapan çocukların ilgisine karşılık veren Başkan Civelek, festival programının başarılı olduğu yönündeki sözleri duyunca, gelecek yıllarda çok daha iyisini yapacaklarının sözünü verdi.
Ses yarışmasında birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye de çeyrek altınlarını takan Başkan Civelek, ses yarışmasını katkı veren İskenderun Belediyesi Musiki Derneği Başkanı Ahmet Öz, Şef Murat Bulut ve saz heyetine de tek tek teşekkür etti ve de katılım belgelerini verdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet