Skip Navigation Links

Samandağlılar'dan Muhteşem Birliktelik

İskenderun'da faaliyet gösteren Samandağlılar yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruluşunun birinci yıl dönümünü düzenlediği gecede coşkuyla kutladılar

Magazin   A+a-

Grand Plaza’da gerçekleştirilen dayanışma gecesine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet yolcu, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi, Samandağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melih Sürmeli başta olmak üzere İskenderun’da yaşayan davetliler katıldı.

Gecede konuşma yapan Samandağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Melih Sürmeli, “İskenderun’da yaşayan Samandağlı vatandaşlarımızı tek çatı altında toplamak birlik ve beraberliğimizi sağlamak, Samandağ’ın tarihi ve kültür yapısını halkımıza ve tüm dünyaya daha iyi tanıtmak amacıyla bu gecemizi düzenledik. Bundan sonra da Samandağ’a gezi düzenlemeyi ve doğup büyüdüğümüz bu güzide şehrimize gezi düzenleyip oraların tarihi ve doğal güzelliklerini görmeyen vatandaşlarımıza göstermek ve tanıtmak istiyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de gecede yaptığı konuşmasında, kendisinin de Samandağ’da bir süre yaşadığını ve Samandağ kültürünü çok iyi bildiğini belirterek, “Bu gece burada oluşturulan tablo ve birliktelik gerçekten çok önemli. Bu kültürün yaşatılması için çaba sarf eden dernek yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Geceye katılan Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ise, “Samandağ Belediye Başkanı olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız ve Samandağ’a düzenleyeceğiniz gezide sizleri en iyi şekilde ağırlayacağız” ifadesini kulandı.

Gecede ayrıca derneğe katkı sağlayanlara plaket ile ödüllendirildi..

Samandağ’a özgü müziklerle coşan davetliler, gece boyunca hep birlikte oynadılar ve halay çektiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet