Skip Navigation Links

Kopan Parmağı Dikildi, Sağlığına Kavuştu

Kopan Parmağı Dikildi, Sağlığına Kavuştu

Kopan Parmağı Dikildi, Sağlığına Kavuştu

Sağlık   A+a-

 Sağ ayak parmağının üzerine 8 tonluk konteynırın düşmesi sonucu parmağı kopan 38 yaşındaki Muhammet Timuçin Çolak, İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak’ın gerçekleştirdiği operasyon sonucunda sağlığına kavuştu.
 
Kopan parmağa gerçekleştirdikleri müdahale hakkında bilgi veren Op. Dr. Murat Uçak, “Sağ ayak birinci parmağı kopan ve Acil Servisimize başvuran hastamıza yapmış olduğumuz acil müdahale sonrası parmağı yerine dikildi. Ardından gerçekleştirdiğimiz revizyon ameliyatları sonrası, hastamızı eski sağlığına kavuşturduk” açıklamasında bulundu.
 
Kopan parça ile ilgili erken müdahalenin önemli olduğunu vurgulayan Op. Dr. Uçak, “Kopan parça, oksijensizliğe fazla dayanamadığından, kopan parçanın buzlu su dolu bir poşete konulup erken müdahale için hastaneye başvurması önemlidir. Başarılı bir sonuç için erken müdahale şart” dedi.
 
Parmağının dikilmesinin ardından sağlığına kavuşan Muhammet Timuçin Çolak ise, “Geçirdiğim kaza sonrası, hastaneye geldim ve doktorum Murat Bey’in erken müdahalesi sonucu kopan parmağım kurtuldu. Kendisine ve sağlık ekibine çok teşekkür ederim” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet