Skip Navigation Links

İSTE’diğiniz Gibi 1 Yıl Olsun

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Yeni Yıl Mesajı Yayımladı, Rektör Depci Mesajında; “Sağlık, Mutluluk, Huzur...

 İSTE’diğiniz Gibi 1 Yıl Olsun

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Yeni Yıl Mesajı Yayımladı, Rektör Depci Mesajında; “Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Başarı Dolu Bir Yıl Temenni Ediyorum” dedi.
Yaklaşan 2021 yılı öncesi İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci yazılı bir mesaj yayımladı. Rektör Depci mesajında sağlık vurgusu yaparak; “Yeni yıldan en büyük beklentimiz sağlık dolu günler içerisinde, yeniden öğrencilerimizle kampüsümüzde bir araya gelmektir” dedi.
Mesajında; “Yeni yılın yeni başlangıçlara vesile olmasını temenni eden” İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “Yeni bir gün, yeni bir ay bile insanoğlunda yeni beklentiler ve yeni mutluluklara adım atma vesilesi olurken, yeni bir yılın hepimizde yeni beklentiler oluşturduğu bir gerçektir” diyerek şu görüşlere yer verdi:
“Acısı ve tatlısıyla 1 yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yılın başlangıcının herkes için güzel dileklere ulaşmak adına ilk adım olmasını diliyorum. Geçtiğimiz yıl tüm dünya için zorlu bir yıl oldu. Bu yılın öncelikle herkes için sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve sevdiklerimizle bir arada geçirebileceğimiz güzel bir yıl olması en büyük temennimiz. Dünyanın en güzel kampüsü ve en donanımlı sınıflarına da sahip olsanız, öğrencileriniz kampüste olmadığı zaman hep bir eksiksiniz. Akdeniz’in yanı başında güzel İskenderun’umuzda öğrencilerimizle yeniden bir arada olabilmek en büyük arzumuzdur. Yüz yüze eğitim yapabileceğimiz günlere en kısa zamanda erişebilmek umudu ile 2021 yılınızı en içten dileklerimle kutluyor, bu yılın üniversitemize ve ülkemize; sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet