Skip Navigation Links

Kaybolan Gençlik Oyunu Sahnede

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfının düzenlediği İskenderun Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği

Magazin   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfının düzenlediği İskenderun Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Kaybolan Gençlik – Eroin” isimli oyun 12 Haziran Cumartesi Yunus Emre Mahallesi MAYDANOS PARK , 13 Haziran Pazar Sahil ANIT ALANI'nda sahnelendi.

Oyunun perde arasında İTSO Vakfı Başkanı Garip Şandır sahneye çıkarak mahalle sakinlerine İTSO VAKFI çalışmaları ve ücretsiz tiyatro oyunu ile halkımıza vermek istediği mesajlardan bahsetti. Uyuşturucu kullanmanın küçük yaşlarda başladığını ve ''benim çocuğum böyle şeyler yapmaz'' mantığının Türk toplumunca benimsendiğini yinede tedbiri elden bırakmayarak gençlerimize sahip çıkarak onları doğru yolda,iyi insanlarla arkadaşlık etmeleri konusunda halkımızı uyardı.

Bir sonraki gösteri 14 Haziran Pazartesi günü İskenderun Mithatpaşa İlköğretim okulunda saat 20.00'de yenilenen kadrosu ile sahnelenecek.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet