Skip Navigation Links

Arsuz’da Bana Herşey Yakışır Diyenler İçin…

Arsuz’da Bana Herşey Yakışır Diyenler İçin…

Arsuz’da Bana Herşey Yakışır Diyenler İçin…Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Gökmeydan Mahallesi Hükümet Konağı civarında hizmete giren Bana Herşey Yakışır Butik, modayı yakından takip eden, farklı giyinmeyi bir yaşam tarzı haline getiren kadınlardan büyük ilgi görüyor.
Genç İşinsanı Gözlem Kara’nın işletmeciliğini yaptığı Bana Herşey Yakışır Butik, kadın spor ve klasik giyim ile içgiyim ürünlerinde fark yaratmak istiyor.
Giydiğini yakıştıran özgüveni yüksek kadınlara hitap eden Bana Herşey Yakışır Butik, kadınları alışkanlıklarının dışına çıkarmayı, yeni ufuklara yelken açmayı, tarzını değiştirmeyi amaçlayan kadınlar için bol seçenek sunuyor.
Spor ve klasik giyimin yanısıra onlarca çanta modeli ile içgiyimde de fark yaratan Bana Herşey Yakışır Butik, en kaliteli markaları en uygun fiyata sunarken, her bütçeye uygun bir şekilde de modayı yakından takip etmenin mümkün olduğunu ispatlıyor.
Genç ve başarılı İşletmeci Gözlem Kara, ekonomik kriz ve salgın dönemine rağmen yatırım yaparak büyük bir cesaret örneği sergilemiş.
Güçlü ve özgüveni yüksek kadınlara hitap ettiklerini belirten Gözlem Kara, kadınların küçük bütçelerle de şık olabileceklerini ispatladıklarını belirterek, “Herkes Bana Herşey Yakışır, ne giysem taşıyabilecek özgüvene sahibim diyebilmeli. Arsuz bölgesinde tüm kadınları, genç kızları mağazamıza bekliyoruz. Gelsinler, modellerimizi görsünler, onlarca seçenekten beğendiklerini uygun fiyata alsınlar diye zor bir salgın sürecinden geçtiğimiz bir dönemde yatırım yaptık” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Bana Herşey Yakışır Diyenler İçin… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet