Skip Navigation Links

Arsuz Belediyesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor…

İhtiyaçlar Çok İmkanlar Kısıtlı !

Arsuz Belediyesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, ilçe genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken, asfalt ve parke taşı yapımı işlerinde üç ayrı ekibin farklı bölgelerde yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.
Geniş coğrafyada Covid 19 salgını nedeniyle az sayıda personelle hizmet etmek zorunda kaldıklarını belirten Doktor Asaf Güven, Antakya Serinyol-Arsuz Madenli’yi bağlayacak orman yolunun izinlerinin alınmasında emeği geçen Hatay Milletvekilleri ile Hatay Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
Arsuz’un tüm mahallelerinde hizmetleri yaparken bütçe disiplini içerisinde hareket ettiklerini belirten Başkan Güven, halkın parasını halkın yararına kullanırken çok dikkatli olduklarına vurgu yaptı.
Tasarruflardan elde ettikleri bütçe fazlasını yine halkın yararına kullandıkları için borç yükü altına girmeden hizmet üretmek gayretinde olduklarını belirten Başkan Güven, asfalt ve parke taşı döşeme işlerinde hızlı hareket etmeye çalıştıklarına dikkat çekti.
Arsuz’un turizm ve tarım bölgesi olarak altyapısını güçlendirmek için ilçe belediyesi, büyükşehir ve hükümet destekli projeleri hayata geçirmek gayretlerine vurgu yapan Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, halkın huzur ve mutluluğu, yaşam standartlarının yükselmesi için herşeyi yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Marina ve Hado’nun ardından Antakya Serinyol-Arsuz Madenli orman yolunun açılması konusunda olağan üstü çaba sarfeden ve izinlerin alınmasını sağlayan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel başta olmak üzere Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş ve CHP Milletvekillerine teşekkür eden Başkan Güven, Arsuz ve Hatay için büyük önem taşıyan projenin gerçekleşmesinin heyecan yarattığını ifade etti.
 
Akçalı Mahallesi sınırlarında sökülen zeytin ağaçları ile ilgili belediyenin hiçbir sorumluluk ve tasarrufu olmadığına vurgu yapan Başkan Güven, Hazine ile Turizm Bakanlığı arasındaki tahsis süreciyle ilgili olduğunun altını çizerek şöyle dedi: Son günlerde basında çıkan; Akçalı Mahallesinde sökülen ağaçların, Arsuz Belediyemiz tarafından söküldüğü şeklindeki haberler tamamıyla asılsız ve yanlıştır. Mülkiyeti Hazineye ait, Kültür ve Turizm Bakanlığına tahsisli, Akçalı Mahallesi 515,516 ve 2062 nolu taşınmazların İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tahliyesinin yapılıp, boş olarak teslim edilmesi istenilmiştir.
Bunun için Arsuz Kaymakamlığımızca, belediyemizden 5 adet kepçe, 5 adet traktör ve işçilerin kendi emirlerine verilmesi konusunda gelen yazılı emre istinaden, belediyemiz araçları ve personelleri oraya intikal etmiştir. Ancak belediyemizin bu konu ve çalışmalarla hiçbir ilgisi yoktur. Bu çalışmalar Bakanlığımız ve Kaymakamlığımızın talimatları doğrultusunda yapılmaktadır.”
 
Arsuz ilçesinde Covid 19 yoğunluğunun Karaağaç ve Nardüzü mahallerinde olduğunu belirten Başkan Güven, kış mevsiminin ardından yaz dönemine girerken de covid salgınının sürmesi ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatarak vatandaşlara daha dikkatli olmaları için uyardı.
 
 
Arsuz Belediyesi’nde Hizmet Atağı Sürüyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet