Skip Navigation Links

Başkan Lütfü Savaş'ın Taziye Teşekkür Mesajı

BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ’TAN HATAY HALKINA TEŞEKKÜR

Başkan Lütfü Savaş'ın Taziye Teşekkür Mesajı

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, annesi merhume Nimet Savaş’ın vefatı sebebiyle acılarını paylaşan, taziye dileklerini sunanlar için bir mesaj yayımladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere taziyede bulunanlara teşekkür eden Başkan Savaş, törenin pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştiğini hatırlattı.
Başkan Savaş mesajında, “Ailemizin kıymetli büyüğü annem merhume Nimet Savaş’ın cenaze töreni sırasında ve sonrasında şahsımı ve ailemi yalnız bırakmayan Hatay Valimiz sayın Rahmi Doğan’a, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, resmi kurum ve kuruluş temsilcilerine, STK, dernek ve oda başkanlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, iş insanlarımıza, kanaat önderlerimize ve tüm hemşehri ile dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Törene katılamayan ancak telefonla arayarak, mesaj göndererek ve sosyal medya paylaşımları ile taziyelerini sunanlara “acımıza ortak oldunuz, sizler ve sevdikleriniz var olsun" diye seslenen Savaş, “Biricik annemiz için dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Acımıza ortak olan herkese şahsım ve ailem adına bir kez daha teşekkür eder, herkese esenlikler dilerim” diye konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet