Skip Navigation Links

Salgın Karanlığını Online Günışığına Çevirdiler…

Öğretmenlerden Uzaktan Eğitim Fedakarlığı !

Salgın Karanlığını Online Günışığına Çevirdiler… Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay'ın Arsuz ilçesinde eğitim öğretim yapan Günışığı Anadolu Lisesi, uzaktan eğitimde de başarısını ispatlayarak öğrenci ve velilerin takdiri topluyor.
Öğretmenler, okullarından ve sınıflarından mahrum kalan öğrencilere online eğitim vermeye devam ediyor.
Derslikte boş sıralar önünde masasına geçip öğrencileriyle bilgisayar başında online şekilde geçen Arsuz Günışığı Anadolu Lisesi öğretmenleri, fedakarca gece gündüz demeden öğrencilerine ders anlatıyor.
İnternet ortamında her türlü teknik aksaklık ve sıkıntıya rağmen seslerini öğrencilerine duyurmak için çaba harcayan öğretmenler, eğitimde ortaya çıkan açığı kapatmak için mücadele ediyor.
Arsuz Günışığı Anadolu Lisesi yönetiminin de yoğun çabalarla online eğitime destekleri sürüyor. Öğrencilerinden yoksun bir şekilde buruk ama online da olsa öğrencilerle buluşmanın keyfini yaşayan öğretmenler, Günışığı Anadolu Lisesi öğrencilerine birebir eğitim verme fırsatı sunuyor.
Arsuz Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar, uzaktan eğitimi aksatmadan öğrencilerin müfredat konularını yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, sadece ders anlatımı değil, aynı zamanda öğrencilerin soru çözümleri için de gece geç saatlere kadar fedakarlık yapmaya çalıştıklarını söyledi.
 
 
 
 
 
Salgın Karanlığını Online Günışığına Çevirdiler…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet