Skip Navigation Links

İsmail Turan Ebediyete Uğurlandı

İSMAİL TURAN BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİYLE EBEDİYETE UĞURLANDI

İsmail Turan Ebediyete Uğurlandı

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan’ın eski Belediye Başkanı İsmail Turan Kırıkhan Belediye Binasında düzenlenen cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı. İsmail Turan 19 Nisan 1999 – 29 Mart 2009 Yılları arasında Belediye Başkanlığı yapmıştır.
 
Saat: 10.30’ da düzenlenen törene Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İsmail Turan’ın ailesi ve Belediye Birim Müdürleri ve Belediye Personelleri katıldı.
 
Tören Kuran Kursu Hocası Ahmet Köse’nin Kuran Tilaveti okuması ile başladı.
 
Törende kısa bir konuşma yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ; “Bugün Kırıkhan için, Hatay için, İsmail abi ve İsmail abinin ailesi için zor bir gün. O güzel gönlüyle geçmişte 10 yıl bu memlekete güzel hizmetler yaptı.
 
O yüce gönlüyle, ilkesiyle, doğruluğuyla ve çalışkanlığıyla her zaman bizlerin ve insanların gönlünde ayrı bir taht kurdu. İsmail Bey bu memlekette doğru bir belediye başkanlığı yaptı. Yetimin hakkını korudu. Yetimin hakkını korurken de bu memlekette kimsenin cesaret edemediği güzel işler yaptı. Bundan sonra duacısıyız. Biz onu her daim eserleriyle anacağız.
 
Üzüntümüz şu ki; Korona denen bu illet sevdiklerimizi bir bir aramızdan alıp götürüyor.
 
İşte kardeşleri burada, evlatları burada. İnşallah biz bu saatten sonra el ele sırt sırta verip onun eserlerini yaşatacağız.
 
Tek kelimeyle adam gibi adamdı. Allah (c.c.) mekânını Cennet eylesin. Allah (c.c.) Peygamber (S.A.V.) efendimize komşu eylesin. Bu memlekete güzel izler bırakarak gitti.
 
Tekrar Kırıkhan’ımızın başı sağolsun, Belediyemizin başı sağolsun, ailesinin başı sağolsun.
 
Mekanın Cennet olsun İsmail abi.” Dedi.
 
Tören İlçe Müftüsü Ahmet Sevin’cin dua etmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet