Skip Navigation Links

En Güvenli ve Sağlıklı Asansör Zeybek !

Covid 19 salgınının ilk başladığı günden bu yana insan sağlığı için yaptıkları icatlarla öncü olan İskenderun Zeybek Asansör, hizmetleriyle takdir to

En Güvenli ve Sağlıklı Asansör Zeybek !Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Covid 19 salgınının ilk başladığı günden bu yana insan sağlığı için yaptıkları icatlarla öncü olan İskenderun Zeybek Asansör, hizmetleriyle takdir topladı.
Elle teması kesen içerde ve dışarıda pedalla kata çağırma uygulamasını başlatan Zeybek Asansör, sektöründe öncü olarak halk sağlığı adına önemli bir hizmete imza attı.
Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren ve yenileyen Zeybek Asansör, insanların hayatını kolaylaştıran, sağlığını düşünen uygulamalara imza atmaya devam ediyor.
Zeybek Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Zeybek, hayata ve insana dokunmanın, insan hayatını önemsemenin bir görev olduğu bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.
Allah’ın sunduğu imkanları birer nimet olarak insanlığa hizmet olarak sunduklarını belirten Gökhan Zeybek, teknolojinin tüm nimetlerini insanlık adına geliştirmeyi sürdüreceklerine vurgu yaptı.
İskenderun’da hizmete girdiği günden bu yana, Türkiye’nin çeşitli illerinde konforlu ve güvenli asansör sistemleriyle insan sağlığını en üst seviyede korumak amacıyla ayak pedallı asansör uygulamasını hayata geçiren Zeybek Asansör, büyük beğeni ve takdir topladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En Güvenli ve Sağlıklı Asansör Zeybek ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet