Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi’nden Dekoratif Parke Taşı Döşemesi

İSKENDERUN BELEDİYESİ DEKORATİF PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İskenderun Belediyesi’nden  Dekoratif Parke Taşı Döşemesi

Gündem   A+a-

 İSKENDERUN BELEDİYESİ DEKORATİF PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırımları daha modern hale getirmek için parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. 
Kaldırımları ,farklı desenlerdeki parke taşlarla nakış gibi işleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ihtiyaç olan kaldırımlarda dekoratif kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Çeşitli nedenlerle deforme olan kaldırımlarımız yapılmakta olan çalışmalar ile daha güzel daha modern hale geliyor. Sokaklarımızı ve caddelerimizi en ince ayrıntısına kadar yeniliyoruz. ilçemizi modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız süratle devam etmektedir. "dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Şehrimizin yolları caddeleri ve kaldırımları ile daha modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, baskı beton, kilitli parke taş, asfalt ve yama yapılıyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş sokak ve caddeleri halkımızın hizmetine sunmaktır " şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar