Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Çevre Müdürlüğü'nden Hijyen Denetimi

İskenderun Belediyesi Çevre Müdürlüğü'nden Hijyen Denetimi

İskenderun Belediyesi Çevre Müdürlüğü'nden Hijyen Denetimi

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi'ne bağlı Çevre Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan market, fırın, kasap ve manavlarda hijyen, sağlık ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.
Vatandaşların sağlığını korumak için işletmelerde hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerine yönelik denetim gerçekleştiren ekipler, denetlemeler sırasında kurallara uymayan işyerlerine gerekli işlemleri yapıyor.
Özellikle halkın en yoğun şekilde hizmet aldığı marketler ve fırınlar üzerinde denetimlerini sıklaştıran ekipler, işyerlerindeki ürünleri ve depolarını kontrol etti.
Ayrıca Çevre Müdürlüğü ekipleri pandemi nedeniyle işletmelerin maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda işletmecilere uyarılarda bulunuldu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz hijyen ve temizlik noktasında yapmış oldukları düzenli denetimleri sürdürüyor.Ekiplerimiz kent genelinde farklı noktalarda faaliyet gösteren işyerlerinde hiyyen denetimi yaparak genel temizlik konularında uyarılarda bulundu.Denetimlerimiz halkımızın daha sağlıklı ürünler tüketmesi adına aralıksız bir şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar