Skip Navigation Links

Rende ve Akbay'ların en mutlu günü..

Güzeller güzeli gelin Avukat Aylin Akbay ile yakışıklı işadamı Faruk Rende'nin salona giriş yapmaları ve ilk danslarıyla başlayan düğün merasiminde tü

Magazin   A+a-

endek2.jpg" />Bölgemizin sevilen ve saygın iki ailesi Rende ve Akbay’lar, evlatlarının dünya evine girmesini muhteşem bir düğün töreniyle kutladılar.
Bölgemizin tanınmış isimlerinden Petrolcü Mehmet Rende’nin oğlu İşadamı Faruk Rende ile İnşaat Mühendisi Müteahhit Nizamettin Akbay, Yılmaz Akbay ve de İskenderun Belediye Meclis Üyesi Avukat Bülent Akbay’ın yeğenleri, Hatay Barosunun tuttuğunu koparan başarılı avukatlarından Aylin Akbay, Yelken Kulübü’nde düzenlenen muhteşem bir düğün merasimiyle dünya evine girdiler.
Rende ailesinin davetlisi olarak yoğun çalışma temposu nedeniyle düğün merasimine katılamayan Adalet Bakanı Sadullah Ergin de, gönderdiği kutlama mesajıyla Avukat Aylin Akbay ile İşadamı Faruk Rende’yi tebrik etti.
İki saygın tanınmış ailenin evlatlarının düğün töreni söz konusu olunca davetliler de birbirinden seçkin isimlerden oluştu.
Güzeller güzeli gelin Avukat Aylin Akbay ile yakışıklı işadamı Faruk Rende’nin salona giriş yapmaları ve ilk danslarıyla başlayan düğün merasiminde tüm davetliler adeta şıklıkta yarıştılar.
Dillere destan düğün töreninde mutlu çiftin nikahları da düğün merasimi sırasında kıyıldı. İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek’in kıydığı nikahta gelin Avukat Aylin Akbay’ın şahitliğini İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler yaparken, damat Faruk Rende’nin şahitliğini de İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu yaptılar.
“Evet”lerin söylendiği anda mutlu çiftin yakınları başta olmak üzere tüm davetliler de heyecanlıydı. Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, nikah sonrası evlenme cüzdanını geleneği bozmayarak gelin Avukat Aylin Akbay’a verdi.
Yemekli düğün töreninde nikah merasimi sonrası atılan havai fişekler ve muhteşem müzikle birlikte tüm davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak Avukat Aylin Akbay-İşadamı Faruk Rende’yi ömür boyu mutluluklar diliyoruz..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet