Skip Navigation Links

İskenderun İçin Şiddetli Rüzgar Uyarısı

Meteoroloji şiddetli rüzgara karşı uyardı. Doğu Akdeniz'de fırtına beklendiğinden; çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba zehirlenmesi ve ulaşımda...

 İskenderun İçin Şiddetli Rüzgar Uyarısı

Gündem   A+a-

 
Meteoroloji şiddetli rüzgara karşı uyardı. Doğu Akdeniz'de fırtına beklendiğinden; çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba zehirlenmesi ve ulaşımda aksamalar olabileceğinden dolayı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Meteoroloji'den yapılan uyarıda; "Doğu Akdeniz'de bugün ilk saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra doğu ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde ( 50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtınanın bir gün sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün öğle saatlerinden itibaren gece saatlerine kadar Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2), Adana çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, küçük çaplı dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet