Skip Navigation Links

Geçiş yapan sürücüler karanfille karşılandı

Feyezan kanalı üzerindeki birinci bölümünün yapımı tamamlanan yeni köprü trafiğe açıldı

Gündem   A+a-

 
Geçiş yapan sürücüler karanfille karşılandı
 
Feyezan kanalı üzerindeki birinci bölümünün yapımı tamamlanan yeni köprü trafiğe açıldı
 
Feyezan kanalı üzerindeki, birinci bölümünün yapımı tamamlanan betonarme köprü, trafiğe açıldı.
25 metre genişliğindeki, 50 yıldan fazla bir ömre sahip olan ve üzerinde çatlaklar oluşan, geçiş güvenliği açısından tehlike arzeden köprünün yıkılarak, yerine yapımı tamamlanan birinci bölümünün trafiğe açılması nedeniyle, yeni betonarme köprüden geçiş yapan sürücüler karanfil ile karşılandı.
 
Asfalt ve temizlik çalışmasının ardından köprüyü trafiğe açan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, geçiş yapan vatandaşlara, karanfil vererek, “Yeni köprüyle bundan sonra daha güvenli ve rahat bir ulaşım imkanına kavuştunuz. İnşaat süresince gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz” dediler.
 
Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin karanfil jestini memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, yeni köprünün hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Trafiği aksatmaması amacıyla yapımı iki aşamada gerçekleştirilen köprünün, ikinci bölümünün yıkımına da başlanacak.
 
Feyezan Kanalı üzerindeki toplam 25 metrelik eski köprü yerine, bir bölümü yapılarak trafiğe açılan, ikinci bölümünün de yapımına başlanacak olan yeni betonarme köprü, E-91 Karayolu üzerinde ana arterleri, servis yollarını ve yaya kaldırımlarını da kapsayarak, toplam 50 metre genişlikte olacak.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet