Skip Navigation Links

Temel Taylan İskenderun FK'dan İstifa Etti

İstifa eden İskenderun Futbol Kulübünün Teknik Direktörü Temel Taylan, 'Elimizden Geleni Yaptık, Olmadı, Hakkınızı Helal Edin'

Temel Taylan İskenderun FK'dan İstifa Etti

Spor   A+a-

 İstifa eden İskenderun Futbol Kulübünün Teknik Direktörü Temel Taylan,
"Elimizden Geleni Yaptık, Olmadı, Hakkınızı Helal Edin"
Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz Temsilcisi İskenderun Futbol Kulübünde son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Temel Taylan görevinden istifa etti.
Turuncu Mavillerin istifa eden Teknik Direktör Temel Taylan, yaptığı açıklamada, "Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar Turuncu Mavili camiada olduğu gibi bizleri de derin üzüntü içerisinde bırakmıştır. İskenderun Futol Kulübünün başarısı için elimizden geleni yaptık. Tüm bunlara rağmen başarılı olamadık. Takımın önünü açabilmek için karşılıklı anlaşarak istifa etmek zorunda kaldık. Bizleri yanlız bırakmayan yönetimimize, ve tafaftarlarımıza teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyor, İskenderun Futbol Kulübümüze başarılar diliyoruz" dedi.
İskenderun Futbol Kulübü yönetimi de yaptığı açıklamada, "Teknik Direktörümüz Temel Taylan ile bu gün yaptığımız toplantıda istifa ettiğini tarafımıza bildirmiştir. Bizlerde bunu olumlu karşıladık. Yönetim kurulu olarak bu güne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı bizlerde hocamıza teşekkür ediyor, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diliyoruz" denildi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet