Skip Navigation Links

Osmaniyespor Arhavi'den 3 Puanla Dönüyor

Misli.com TFF 3. Lig 3. grupta 13. hafta maçları bugün oynana maçlarla tamamlandı. Arhavispor'u deplasmanda 0-2'lık skorla rahat geçen...

Osmaniyespor Arhavi'den 3 Puanla Dönüyor

Spor   A+a-

 
 
Misli.com TFF 3. Lig 3. grupta 13. hafta maçları bugün oynana maçlarla tamamlandı. Arhavispor'u deplasmanda 0-2'lık skorla rahat geçen Osmaniyespor'da yüzler gülüyor.
Kendine üst sıralarda yer arayan Osmaniyespor, Arhavispor karşısında aldığı 3 puanla Osmaniye'ye dönüyor.
Geçtiğimiz haftalarda moral ve motivasyon olarak ciddi bir çıkış yakalayan Osmaniyespor, bu tırmanışının sebebini Kulüp başkanı Mustafa Baştuğ'un etkisi olduğu öğrenildi. Osmaniyespor kulüp başkanı Mustafa Baştuğ'un verdiği destek ve moralle maçlara çıkan sporcular her maça galibiyet inançıyla çıkıyorlar.
Misli.com TFF 3. Lig 3. grupta puanını 13'e çıkaran Osmaniyespor tırmanışı sürerken, Arhavispor deplasmanında ilk yarının 0-0 bitmesinin ardından 2. yarıya fırtına gibi başlayan Osmaniyespor'da golü 52. dakikada Onur Kızıltaş atarken farkı 2'e taşıyan golü ise 58. dakikada Yavuz Koç'tan geldi. Ozan Bileyci'nin yönettiği, Arhavi İlçe stadında oynanan maçta Osmaniyespor maçın başından sonuna kadar güzel oyunuyla performansıyla göz doldurdu.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet