Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fırat Ailesinde Mutluluk ve Hüzün Bir aradaydı..

Fırat ailesi hüznü ve mutluluğu bir arada yaşadı. İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat'ın kardeşi İbrahim Fırat, Bil

Magazin   A+a-

 
Evliler Kervanına Katıldılar
 
Fırat ailesi hüznü ve mutluluğu bir arada yaşadı. İskenderun Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Fırat’ın kardeşi İbrahim Fırat, Bilge Hakalmaz ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.
Hakalmaz ve Fırat ailelerinin mutlu günlerinde zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı. Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden kuyumcu Süleyman Fırat’ın oğlu İbrahim’in mutlu gününü görememesi zaman zaman tüm aile bireylerini hüzünlendirdi. Grand Plaza’da yapılan Mevlit-i Şerif ile gerçekleştirilen düğün merasimine her iki ailenin yakınları ile birlikte iş adamı Nuri Üysen, Ak Parti Belen İlçe Başkanı Nihat Doğanlı, kuyumcu esnafı ve davetliler katıldı. Genç çiftlerin salona girmesi ile başlayan mevlit programı daha sonra yerini nikaha bıraktı. Genç çiftlerin nikah şahitliklerini İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ile Serdar Öztürk yaptı. Mevlit ile gerçekleştirilen düğün merasiminde genç çiftler için bol bol dua okundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş