Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da Virüs Vakalarının Olduğu Binalar Dezenfekte Ediliyor

İSKENDERUN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİKOVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKAN KİŞİLERİNİKAMETLERİNİ DEZENFEKTE EDİYOR

 İskenderun’da Virüs Vakalarının Olduğu Binalar Dezenfekte Ediliyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi ilçede Kovid-19 testi pozitif çıkan kişilerin ev ve apartmanlarını dezenfekte etmeye devam ediyor.
İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmaları sürdüren ekipler, ilçede pozitif vaka ve temaslı olduğu tespit edilen kişilerin ev ve apartmanlarında dezenfekte işlemleri sürdürüyor.
Ekipler, dezenfekte çalışmalarının ardından tedbirler ve kişisel hijyen konusunda vatandaşları bilgilendiriyor.
Koronavirüs ile mücadeleye etkin bir şekilde devam ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,"Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz özel kıyafetli ekiplerimiz ,evlerin iç kısımlarını ,apartmanların ortak kullanım alanı olan kapı girişleri, kapı zilleri, apartman girişleri, apartman içindeki korkulukları ve apartman boşluklarını dezenfekte ediyor" dedi.
Belediye Başkanı Tosyalı, “İlçemizin her köşesinde yürüttüğümüz dezenfekte çalışmalarımızı ev içinde de sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda devam eden çalışmamızda ortak kullanım alanı olan apartmanlarda dezenfekte ediliyor.Halkımızdan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına hassasiyetle uymalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar