Skip Navigation Links

Klasik Gitar Dinletisi Beğeniyle İzlendi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) bu kez Klasik Gitar Dinletisi ile sanatseverlerle buluştu.”

Klasik Gitar Dinletisi Beğeniyle İzlendi

Kültür Sanat   A+a-

 “Pandemi nedeniyle etkinliklerini çevrimiçi olarak gerçekleştirmeye devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) bu kez Klasik Gitar Dinletisi ile sanatseverlerle buluştu.”
Küresel salgınla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlerle yeniden #evdekal’dığımız bu günlerde İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı (MYDK) çevrimiçi etkinliklerle dinleyiciyle buluşmayı sürdürüyor. Daha önce çeşitli vesilelerle müzik dinletilerine imza atan ve etkinliklerine sosyal medyada yoğun ilgi gösterilen MYDK dün akşamki etkinliğinde Klasik Gitar Resitali ile dinleyiciyle buluştu. Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Emre Uyunmaz’ın hazırladığı dinleti 2 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşirken, etkinlik yaklaşık 20 dakika sürdü.
Üniversitenin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilen etkinliğe dinleyiciler her zamanki gibi yoğun ilgi gösterirken, konuyla ilgili İSTE Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada da “İskenderun Teknik Üniversitesi’nin üniversite yerleşkesinde yeniden bir araya gelebileceğimiz zamana kadar etkinliklerimizi çevrimiçi olarak sürdürmeye devam edeceğiz” denildi.
Etkinliği kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler https://www.facebook.com/MYDKonservatuvari adresini ve üniversitenin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet