Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dezenfeksiyon Çalışmalarımız Hızla Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi tarafından koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Dezenfeksiyon Çalışmalarımız Hızla Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi tarafından koronavirüse karşı dezenfekte çalışmaları aralıksız devam ediyor.
İlçe Merkezi ve Mahallelerde vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda belediye ekipleri tarafından dezenfekte çalışması yapılıyor.
Bu noktada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İskenderun Belediyesi tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Covid-19 ile mücadele kapsamında kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarımız aralıksız devam ediyor"dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda, caddelerde ,sokaklarda dezenfektan aracı ile ,testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın evlerinde, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfeksiyon çalışmalarını periyodik bir şekilde sürdürüyor "şeklinde konuştu.
Başkan Tosyalı ,“İlçemizin her noktasında dezenfeksiyon çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İskenderun Belediyesi olarak bizler de vatandaşlarımızı sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek adına, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz, bu riskli günlerde kişisel temizliklerine ve hijyene çok özen göstermeleri, ayrıca kalabalık ortamlardan uzak durmalarıdır” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar