Skip Navigation Links

Çamlıca Döner Lezzetini Bir Telefonla Çağırın

İskenderun'da uzun yıllardır hizmet veren, lezzetiyle damaklarda tat bırakan Çamlıca döner salonu koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerine...

Çamlıca Döner Lezzetini Bir Telefonla Çağırın

Gündem   A+a-

 
İskenderun'da uzun yıllardır hizmet veren, lezzetiyle damaklarda tat bırakan Çamlıca döner salonu koronavirüs tedbirleri kapsamında yerlerine ve evlerine servis yapıyor.
Çay mahallesi, Ulucami Cd. No:36'da hizmet veren Çamlıca Döner salonu covid-19'la mücadele kapsamında müşterilerinden ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşarken, bir yandan da onlar için paket servis ve gel-al hizmeti veriyor. Hijyene dikkat edilerek hazırlanan et ve yaprak dönerler müşterilerinin memnuniyeti ve sağlığı için üst düzey önlem alınıyor. Lokanta ve dönercilere getirilen kısıtlamalara uyan Çamlıca Döner Salonu aynı zamanda maske mesafe ve hijyene de önem veriyor. Müşterilerine bir telefon kadar yakın olduklarını belirten Çamlıca Döner Salonu işletme sahibi Serkan Çam ve Nazır Çam, müşterilerimiz buraya gelemeseler de biz onların ayağına yemekleri götürüyoruz diyerek müşteri memnuniyetinin altını çizdi.
 
Sipariş için : 0326 614 52 74
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet