Skip Navigation Links

Değirmenci Hem Öncü Oldu Hem de Kan Bağışı Çağrısı Yaptı

Değirmenci Hem Öncü Oldu Hem de Kan Bağışı Çağrısı Yaptı

Değirmenci Hem Öncü Oldu Hem de Kan Bağışı Çağrısı Yaptı

Gündem   A+a-

 Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, kan tedarikçisi Kızılay’ın kan stoklarında son dönemde yaşanan azalma nedeniyle kan bağışında bulunup, teşkilat ve üyelere kan bağışı çağrısı yaptı.
Özellikle Covid-19 salgın süreci ve kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle azalan kan stoklarına dur diyebilmek için kan bağışında bulanan Genel Başkan Değirmenci, Kızılay kan alma merkezine giderek gönüllü kan bağışçısı oldu.
Düzenli olarak Kızılay’a kan bağışı yaptığını ifade eden Değirmenci, “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de “Her kim bir can kurtarırsa, bütün insanları kurtarmış gibi olur” denilmekte ve bu da ne kadar ulvi bir iş yaptığımızı göstermektedir. Bu bilinçle hareket ettiğimizde aslında sıradan bir faaliyetin içinde yer almadığımızı görebilirsiniz. Zorlu salgın süreci ve kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kan stoklarında yaşanan azalmaya dur diyebilmek ve kan bekleyen nice hastalarımıza umut olabilmek için kan bağışında bulunduk. Şuan hastanelerde bizlerin kanına ihtiyaç duyan binlerce hastamızın şifa bulmasına vesile olabilmek için teşkilatımızı, üyelerimizi ve vatandaşlarımızı kan bağışçısı olmaya davet ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet