Skip Navigation Links

Çocukların Kalbini Fethettiler

'İskenderun gönüllü gençlik platformu' grubu çocukları sevindirmeye devam ediyor. Facebook'ta kurulan 'İskenderun Gönüllü gençlik platformu' daha önce

Çocukların Kalbini Fethettiler

Gündem   A+a-

 
"İskenderun gönüllü gençlik platformu" grubu çocukları sevindirmeye devam ediyor. Facebook'ta kurulan "İskenderun Gönüllü gençlik platformu" daha önce 50 bot ve 50 montla çocukların yüzünü güldürürken bu seferde ihtiyaç sahibi çocuklara şemsiye dağıttı.
Günden güne büyüyerek daha çok ihtiyaç sahibine ulaşan grup yönetimi ve üyeleri iyilik yolunda İskenderun'da adından sıkça söz ettirmeye başladı. Hanifi Kapçak yönetiminde ki grupta, Nilgün Kapçak, Orhan Elmas , Ejder Geçkalan, Soner Azab , Adile Çınar, Sinem Sezen Yangın, Kadir Kapçak, Berat Boran ekibiyle birlikte İskenderun'un bir çok mahallesine gidip ihtiyaç sahiplerini seçerken aynı zamanda hayırseverleri de o evlere götürüp hayırda köprü vazifesi görüyorlar. "İskenderun gönüllü gençlik platformu" grubu yöneticileri olarak yaptıkları şemsiye kampanyasına dahil olan bir çok üyeye teşekkür ederken, 105 çocuğa dağıttıkları şemsiyelerin verdiği mutluluğu yaşıyorlar. Grup kurucusu Hanifi Kapçak, üyelerimiz sayesinde 105 çocuğun yüzünü güldürüp çocuklara şemsiyelerini dağıttık derken şöyle konuştu, "bugün yardımsever üyelerimiz sayesinde 105 çocuğa şemsiye dağıtımı yaptık o çocukların yüzündeki gülümseme her şeye değiyor sizlere çok çok teşekkür ettiler. Allah hepinizden razı olsun şemsiyeleri aldığımız Zühal kırtasiyeye çok teşekkür ediyoruz bize indirim sağladığı için"
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet