Skip Navigation Links

İGM Gönüllüsüne Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Ödül

İskenderun Gençlik Merkezi Gönüllüsüne Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Ödül

İGM Gönüllüsüne Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Ödül

Gündem   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanlığının her yıl düzenlemiş olduğu Gençler arası Kültür Sanat Yarışmalarının Bir Şiir Bir Nefes, Şiir Okuma Yarışması 18-25 Yaş Erkek kategorisinde Hüseyin Nihal Atsız’ın “Geri Gelen Mektup” şiiri ile İskenderun Gençlik Merkezini temsilen katılan Ali Nail ÇITIKLI ilk olarak Antakya’da düzenlenen il finalinde birinci olmuştu. Daha sonra Adana’da gerçekleşen Akdeniz Bölge Finalinde de üçüncü olarak İskenderun Gençlik Merkezine gurur yaşattı.
 
Pandemi koşulları sebebi ile Online olarak gerçekleşen Akdeniz Bölge Finallerinde okuduğu şiir ile jüriden güzel tepkiler alan Ali Nail ÇITIKLI üçüncü seçilmesinin ardın İskenderun Gençlik Merkezinde ödül töreni gerçekleştirildi. İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet KESKİN Ali Nail’İn ödülünü takdim ederek kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.
 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan İskenderun Gençlik Merkezi Ahmet KESKİN şu ifadeleri kullandı;
 
“Bakanlığımızın her yıl düzenlemiş olduğu Gençler Arası Kültür Sanat Yarışmalarında her yıl olduğu gibi bu yılda İskenderun Gençlik Merkezinden bir gönüllümüzün derece alması bizleri yine gururlandırdı. Önce İl Finallerinde sonra da Akdeniz Bölge Finallerinde bizleri gururlandıran Ali Nail’in başarıların devamını diliyorum. İnşallah seneye de güzel başarılar elde edeceğiz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet