Skip Navigation Links

Özel Bireylerle Özel Bir Öğretmenler Günü Kutlaması

Hatay’ın Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hem misafirlerini

 Özel Bireylerle Özel Bir Öğretmenler Günü Kutlaması

Eğitim   A+a-

 Özel Bireylerle Özel Bir Öğretmenler Günü Kutlaması
 
Hatay’ın Arsuz ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hem misafirlerini ağırladı, hem de öğrencileriyle küçük bir kutlama yaptı.
Öğretmenler günü kutlama ziyaretlerini kabul eden Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, Arsuz İşinsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır, Satranç Kulübü Başkanı Cem Bozkurt, Arsuz Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karaciğer, Avrupa Alevileri Derneği Arsuz Şube Başkanı Derya Kural ve daha bir çok kişiyi ağırlayarak öğretmenler günü tebriklerini öğretim kadrosu ve öğrencileriyle birlikte kabul etti.
Kutlama ve ziyaretlerle çiçek bahçesine dönen Özel Gökmeydan Rehabilitasypon Merkezi, eğitim alan özel bireyler için de farklı bir gün yaşattı.
Uzaktan eğitim alan devlet ve özel okullarda öğrencileri olmadan öğretmenler gününü kutlayan tüm kurumların aksine, özel bireylerin eğitim aldığı rehabilitasyon merkezinde maske, sosyal mesafe ve hijyene önem verilerek kutlamalar yapıldı.
Ziyaretlerde dikkat çekilen en önemli husus ise, özel eğitime ihtiyaç duyan özel bireylerin hayata kazandırılması, özgüvenlerinin artırılması, el becerilerinin geliştirilmesi için yoğun uğraş veren Özel Eğitim öğretmenlerinin daha büyük ve kutsal bir görev yerine getirdiği oldu.
 
 
 
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet