Skip Navigation Links

Hayaller ve İdealler Ortak Olunca…

İşimiz Gücümüz Derdimiz İskenderun !

 Hayaller ve İdealler Ortak Olunca…

Gündem   A+a-

 
Dişhekimi Mehmet Ali Kör, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.
Başkan Fatih Tosyalı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Dişhekimi Mehmet Ali Kör, ‘Tam Bir Halk Adamı’ dedi.
İskenderun’da geçmişten bugüne birikmiş sorunların çözümü için verdiği mücadele ve tüm hizmetleri için Başkan Tosyalı’ya teşekkür eden Dişhekimi Mehmet Ali Kör, İskenderun’un ticarette ve sanayide olduğu kadar sosyal yaşamın tesisinde de hakettiği yere gelmesi, halkın yaşam standardının yükseltilmesinin önemine vurgu yaptı.
İskenderun’da halkın öncelikli ihtiyaçlarını gözeterek çalışmalarını sürdürmek gayretinde olduklarını belirten Başkan Tosyalı, yolları çukur ve çamur olmuş bir kentin gelişmişlik düzeyinin tartışılır hale geleceğini hatırlatarak, “yol ve kaldırım medeniyettir. Yolları ve kaldırımları pırıl pırıl, insanların huzurlu ve güven içerisinde ulaşımını sağlamak belediyenin öncelikli görevidir. Pandemi döneminde dahi hizmetlerimiz aksamadan devam ederken, kente bırakmak istediğimiz mega projelerin hazırlıkları da hızlı bir şekilde yapılıyor. Halkın takdiri ve desteğiyle çalışmalarımız millet odaklı olarak devam edecektir” dedi.
Genç ve başarılı Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün enerjisini ve beyefendiliğini takdir ettiğini belirten Başkan Tosyalı, kentin gelişimine, hizmetlerine, geleceğine katkı sunacak her türlü fikre açık olduklarına vurgu yaptı.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör de yapılan her çalışmanın kentin geleceğine ciddi bir katkı, insanların yaşam standardını yükselten bir adım olduğuna dikkat çekerek, Başkan Tosyalı’ya hizmetleri için teşekkür etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet