Skip Navigation Links

İdealist insanlar Türkiye’nin Umudu Olacak …

Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü Dental Klnik’te ziyaret eden Emniyet Müdürü Nevzat Güneş: İdealist insanlar Türkiye’nin Umudu Olacak …

İdealist insanlar Türkiye’nin Umudu Olacak …

Gündem   A+a-

 Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü Dental Klnik’te ziyaret eden Emniyet Müdürü Nevzat Güneş:
 
İdealist insanlar Türkiye’nin Umudu Olacak …
 
İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü Dental Klinik’te ziyaret etti.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör’e iade-i ziyarette bulunan başarılı Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, bölgede huzur ve güvenliğin sağlanması konusunda yaptığı çalışmalardan, devlet-millet dayanışmasının önemi ile eğitimin ailede başladığı gerçeğine dikkat çekti.
Genç ve başarılı insanların toplumun gelişmesine ciddi katkılar sunacağını belirten Nevzat Güneş, iyi eğitim almış, idealist meslek mensuplarının Türkiye’nin umudu olduğuna vurgu yaptı.
Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Dental Klinik’te yaptıkları tedavilerden bahseden Dişhekimi Mehmet Ali Kör, insan sağlığının ağızdan başladığı gerçeğiyle idealler doğrultusunda en üst seviyede hizmet vermek gayretine vurgu yaptı.
Genç ve başarılı Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ün idealist kişiliğini, mesleğine olan aşkını, hastasına verdiği önemi takdir ettiğini belirten Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Dental Klinik’te verdiği hizmetlerden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör de sohbet arasında Emniyet Müdürü Nevzat Güneş önderliğinde tüm emniyet teşkilatını tebrik ederek, kentte huzur ve güven ortamının sağlanması için verdikleri mücadeleye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet