Skip Navigation Links

İskenderun koro oldu sanatçılar coştu!

Festivale katılan sanatçılar mı onbinleri coşturdu, yoksa anıt alanını dolduran onbinler mi sanatçıları coşturdu? Sorusu yanıt arıyordu ama heralde ya

Magazin   A+a-

Festivale katılan sanatçılar mı onbinleri coşturdu, yoksa anıt alanını dolduran onbinler mi sanatçıları coşturdu? Sorusu yanıt arıyordu ama heralde yanıt kendini başlıkta buldu!


İskenderun koro oldu sanatçılar coştu!

İskenderun Belediyesi’nin başarılı olduğu 28’nci Uluslararası İskenderun Turizm ve Kültür Festivali’nin yankıları devam ediyor. Sadece bir konser faaliyetinden ibaret olmadığını ortaya koyan festival programlarında, toplumun her kesiminin beğenisini toplayacak çeşitlilikte etkinlik düzenlenmesi başarıda büyük pay sahibi oldu.
Festival Tertip Komitesi ise 29 Mart yerel seçimlerinin yorgunluğunu bile atamadan başladıkları hazırlıklar, verilen emekler, büyük beğeni toplayan organizasyonlarla yorgunluğu unutturdu.
Küçük ama çirkin provakasyon niteliğindeki birkaç taşkınlık dışında huzur ve güven ortamı içinde geçen festivalde, emniyet güçlerinin sağduyulu yaklaşımı ve festival organizasyonlarının tamamına hakim bir şekilde çalışmış olması huzur ve güven ortamının sağlanmasında etkili oldu.
Festivalin ilk günü havanın yağışlı olmasına rağmen sahili dolduran onbinlerce İskenderun’lu, sahil boyunca düzenlenen etkinliklerle keyifli saatler geçirdiler. Ünlü sanatçı Leman Sam, yağmura rağmen hayranlarını sesinden mahrum etmedi.
Mustafa Özarslan ve sahne alan diğer sanatçıların büyük beğeni topladığı ikinci günde, birbirinden güzel türküler hep bir ağızdan keyifle söylendi.
Ferhat Göçer’in sahne aldığı üçüncü gün ise İskenderun koro oldu yeri göğü inletti. Ferhat Göçer mi İskenderunlu’yu coşturdu, yoksa İskenderunlular mı Ferhat Göçer’i coşturdu? sorusu vatandaşın diline dolandı.
Onbinlerin koro olduğu Ferhat Göçer konseri uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar coşkulu ve güzeldi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet