Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Öğrencilerle Kucaklaşamadan Buruk 24 Kasım !

Yükseliş, Gelecek Yıl Büyük Şölenle Kutlayacak…

 Öğrencilerle Kucaklaşamadan Buruk 24 Kasım !

Gündem   A+a-

 Öğrencilerle Kucaklaşamadan Buruk 24 Kasım !
Yükseliş, Gelecek Yıl Büyük Şölenle Kutlayacak…
 
Öğretmenler Günü bugün buruk geçiyor. Öğrenciler ve öğretmenlerin kameranın önünde olduğu, araya mesafelerin girdiği salgın süresince uzaktan eğitime devam eden öğretmen ve öğrenciler, birbirlerine kameradan el sallayarak, öpücük göndererek öğretmenler Gününü kutladılar.
 
Uzaktan eğitim sistemini 2020 yılı Mart ayından bu yana en iyi şekilde kullanan Yükseliş Koleji Bulum Kampüsü öğretim kadrosu, bu yıl 24 Kasım’da meslektaşları ve öğrencileriyle kucaklaşamasa da kameralar aracılığıyla kutlamalarını yaptılar.
 
Yükseliş Koleji’nin dev öğretim kadrosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de kameralar önünde ders anlatmaya, öğrencilerinin geleceği için ter dökmeye devam etti.
Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen ile Genel Müdür Aykut Davut Öktem, pandemi nedeniyle Öğretmenler Günü’nde öğrencilerini kucaklayamayan tüm öğretim kadrosunun öğretmenler gününü kutlayarak, önümüzdeki yıl öğrencilerle birlikte büyük bir kutlama, şölen yaparak açığı kapatacaklarını ifade ettiler ve tüm öğretim kadrosuna gelecek yıl için öğrencilerle birlikte büyük bir kutlama sözü verdiler.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş