Skip Navigation Links

Civelek'ten Meclis Üyelerine Veda Yemeği

İskenderun Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olan üç meclis üyesine veda yeme

Magazin   A+a-

İskenderun Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olan üç meclis üyesine veda yemeği verildi. Yelken kulübündeki yemeğe İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Millet Vekili aday adaylığı için istifa eden meclis üyeleri İbrahim Yaran, Cemil Ugutmen ve Av. Bülent Akbay’a Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek tarafından teşekkür plaketi sunuldu.

 

Meclis üyelerine plaket veren Başkan Civelek “ Meclis üye arkadaşlarım ile bir aile gibi çalışıyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. İstifa eden arkadaşlarımızı daha iyi noktalarda görmek istiyoruz. Beraber kararlar aldık, beraber imzalar attık. Çalışmalarımızın meyvesini almaya başlıyoruz. Bu mutlu gecemizde sizlere iki müjdemi bildirmek isterim. Birincisi içme suyu ihalesine çıktık. Geçtiğimiz cuma günü itibari ile yazışmalar tamamlandı ve süreç başlamıştır. İkinci müjdem ise, aynı gün ihalesi tamamlanan İskenderun İskelesi. Bu yıl tamamlayıp yeni yılı yılını iskelede üzerinde kutlayacağız. ” Dedi. Yemek neşeli bir ortamda ve meclis üyelerinin koyu bir sohbeti ile devam etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet