Skip Navigation Links

Tulum Çalgısının Yapısal ve İcrasal Özellikleri Konuşulacak

“İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) çevrimiçi etkinliklerin bir sonrakini workshop olarak gerçekleştir

Tulum Çalgısının  Yapısal ve İcrasal  Özellikleri  Konuşulacak

Eğitim   A+a-

 “İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) çevrimiçi etkinliklerin bir sonrakini workshop olarak gerçekleştirilecek.”
Pandemi nedeniyle kültürel ve sanatsal etkinliklerini çevrimiçi sürdüren İSTE, programlarına ara vermeden devam ediyor. Canlı yayınlanan programlara ilginin hayli yüksek olduğu gözlenirken yayın sonrası programı izleyenlerin sayısı da bir hayli fazla oluyor.
Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğretim üyeleri ve görevlilerinin haricinde Türkiye’nin farklı üniversitelerinden alanında uzman akademisyenlerinde konuk olarak katıldığı programların bu haftaki bölümünde 19 Mayıs Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Geleneksel Türk Müzikleri Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Oğuz Yılmaz online olarak katılarak izleyenlerle buluşacak.
Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Servet Yaşar’ın koordinatörü olduğu bu programda “Tulum Çalgısının Yapısal ve İcrasal Özellikleri” ele alınacak. 25 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşecek workshop etkinliği htts://www.facebook.com/MYDKonservatuvari adresinden ve üniversitenin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet