Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ERC Towers Özel Bir Proje

ERC Group Güvencesi Takas Center Farkıyla …

 ERC Towers Özel Bir ProjeWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 ERC Towers Özel Bir Proje
ERC Group Güvencesi Takas Center Farkıyla …
 
ERC Group, İskenderun’da yaşamaya değer ERC Towers projesiyle büyük beğeni topladı.
İskenderun’un en güzel yerinde başlayan ERC Towers projesiyle ilgili büyük bir heyecan yaşayan ERC Group Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Kadir Ercan, projenin satışıyla ilgili yine bölgenin marka kurumlarından Takas Center’la işbirliği yapıyor.
ERC Group’un büyük önem verdiği ERC Towers Projesi’ni özel kılan en önemli özelliklerden bir kaçı ise; yaşamaya değer bir proje olmanın yanısıra deprem riskini ortadan kaldıran uygulamalar, her açısı bir başka güzel oluşu, yerden ısıtmalı, sosyal donatılar ile otel konforunda residance hizmeti, çocuklar için oyun alanları, geniş ve ferah teraslar, kapalı ve açık otopark, en üst düzeyde güvenlik ve daha bir çok özelliği bulunduruyor.
ERC Towers projesinde satış yönetimini yapan Takas Center Sahibi İnşaat Mühendisi Mehmet Kıraç, tüm satışlarda takasa açık olduklarını belirtirken, yaşamaya değer bir projede uzun yılların birikimiyle bölgenin marka ismi Tahsin Ercan ve ERC Group Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Ercan’la aynı projede olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Üç ayrı cephesi olan ERC Towers’ta akıllı bina özellikleri ile yerden ısıtmalı kalorifer sistemi ile birlikte bir çok avantajlı özelliklerin yanısıra deprem hassasiyetinin en üst düzeyde yapılan uygulamalarla ön plana çıktığını belirten Takas Center Sahibi İnşaat Mühendisi Mehmet Kıraç şöyle konuştu:
" Sosyal yaşam alanları mevcut, fitness salonu, relax odası, duş, sauna tam bir kompleks şeklinde olacak. Caddeye bakan cephede ise 6 tane dükkanımız var. Her katta üç dairemiz var, toplam 180 metre kare brüt, net 173 m3 olacak şekilde dairelerimiz. Toplam 16 kat, 4 işyeri, 2 bin 116 m3 bir alanımız var, yeşil alan, sosyal tesisler ve araç parkı olarak değerlendirdik. Kapalı otoparkımızla birlikte açık alanda da otoparkımız var.
Profesyonel bir firma tarafından zemin iyileştirme çalışması gerçekleştirdik. Malum İskenderun’un zemin durumu sıvılaşmaya çok müsait. Sıvılaşan zeminlerde de jet grout çalışmaları uygulanır ve doğru yöntemdir. Statik projesi çizilirken tamamen bugünkü deprem yönetmeliğine göre 140 cm bir radye temel uygulaması var, su basman seviyesine kadar ekstra bir yöntemle performans beton uygulaması yapılacak. Şu anda inşaatımız başladı. Ayrıca her cephesinde bir daire gelecek şekilde yapı planlandı. Onun yanında performans beton uygulanacak. Bina komple C-35 beton uygulaması yapılacak. Temelin bir de su basma perdeleri var, birleşim yerlerine de izolasyon uygulaması komple perdeleri de dıştan izolasyon malzemesiyle su geçirmezlik özelliğiyle su basma sorununu da çözümleyecek. Lansman temel fiyatlar 750 bin liradan başlıyor, 1 milyon 700 bin liraya kadar var. Ortalama diyecek olursak 900 bin lira 1 milyon arasında fiyatlarımız değişiyor. Projemizde su arıtma sistemi düşünülüyor. Bulaşıkta kullanılacak suyla içme suyu farklı olacak şekilde planlıyoruz. Elektrik kesintisini unutturacak jeneratör sistemimiz olacak. Çocuk parkı alanımız mevcuttur yaklaşık 100 metre2lik bir alandır. Binalarda daireler arası ses ve dış cephe (Sıcak-soğuk) izolasyonu sayesinde ısı ve ses geçişi olmayacak. Projemizde arıtma sistemimiz de bulunuyor, içme ve diğer kullanma suları dairelere arıtılmış bir şekilde verilecek. Biz burada Rezidans sistemini İskenderun’a getirmek istiyoruz. İstanbul gibi büyük kentlerdeki en iyi rezidanslarında ne görüyorsanız daha iyisini buz burada hizmet olarak sunacağız." Dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ERC Towers Özel Bir Proje videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar