Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tosyalı Holding, Yalova’ya demir attı!

Yerli, yenilikçi ve yeşil çelik üretiminin üssü Tosyalı Holding,(Yalova İMES OSB)’ne 500 dönümlük dev yatırımla dahil oldu.

Tosyalı Holding, Yalova’ya demir attı!Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Yerli, yenilikçi ve yeşil çelik üretiminin üssü Tosyalı Holding, Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi(Yalova İMES OSB)’ne 500 dönümlük dev yatırımla dahil oldu.
Yılda 6 milyon ton çelik üretimi ve 3 kıtada 25 tesisi ile faaliyet gösteren bölgemizin çelik devi Tosyalı Holding, geçtiğimiz aylarda verdiği İskenderun 2’nci OSB’de 1 milyar dolarlık bir tesis kuracağı müjdesinin ardından Yalova İMES OSB’de yepyeni bir yatırım hamlesi ile istihdama katkı sunmak için kolları sıvadı.
Türkiye’nin global çelik üreticisi Tosyalı Holding’in 500 dönümlük yatırımının müjdesini Yalova İMES OSB, sosyal medya hesabından duyurdu. Yalova İMES OSB’nin katılımcıları arasında yerini alan Tosyalı Holding ile ilgili yayımlanan paylaşımda “Tosyalı Holding Organize Sanayi Bölgemizde. 500 dönümlük dev yatırımla katılımcımız olan Tosyalı Holding yılda 6 milyon ton çelik üretimi ve 3 kıtada 25 tesisiyle global demir çelik şirketleri arasında dünya çapında üst sıralarda ülkemizi temsil etmektedir. Üyemiz olan Tosçelik boru boru üretimi ve çelik servis merkezine başarılarının devamını diliyoruz. Bu birlikteliğin daha büyük başarıları peşi sıra getireceği inancıyla hayırlı olsun diyoruz” denildi.
 
İSKENDERUN OSB’DE DE FABRİKA KURACAK
Tosyalı Holding, İskenderun 2’nci OSB’de 1 milyar dolara mal olacak yeni tesiste başlangıçta hurdadan üretim yapacağı, orta vadede madenden çelik üretimine geçeceği açıklanmıştı.
 
 
 
 
 
 
 
Tosyalı Holding, Yalova’ya demir attı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş