Skip Navigation Links

Emniyet Müdürü Kalkan Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü Ziyaret Etti

Üç Başarılı İnsanı Biraraya Getiren Ziyaret

Emniyet Müdürü Kalkan Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü Ziyaret Etti

Arsuz   A+a-

 Arsuz Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, Dişhekimi Mehmet Ali Kör’e iade-i ziyarette bulundu.
Dişhekimi Mehmet Ali Kör’ü İskenderun Beştemmuz ilkokulu karşısındaki Dental Clinic muayenehanesinde ziyaret eden Emniyet Müdürü Kalkan, klinik, ağız ve diş sağlığı konusunda yapılan işlemler hakkında bilgi aldı.
Alanında uzmanlaşmayı tercih ettiğini belirten Dişhekimi Mehmet Ali Kör, kısa sürede teknolojiye yatırım yaparak panoramik görüntüleme cihazı, cerrahi operasyonlar için ameliyathane, implant yapımı ve her türlü tedavide hastalarının yüzde 100 memnuniyeti için çalıştıklarını anlattı.
Mehmet Ali Kör’ü genç ve başarılı bir dişhekimi olmasının yanısıra idealist oluşu, insani değerlere verdiği önemle takdir ettiğini belirten Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, kısa sürede önemli başarılara imza attığı için tebrik etti.
Emniyet Müdürü Kalkan’ın ziyareti sırasında Arsuz’lu Başarılı İşinsanı Yusuf Harbiyeli de bulundu. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen sohbet sırasında Dişhekimi Mehmet Ali Kör ile İşinsanı Yusuf Harbiyeli, Arsuz’da göreve başladığı günden bu yana önemli başarılara imza atan Emniyet Müdür Dinçer Kalkan’ı tebrik ederek, özellikle faili meçhul cinayetler başta olmak üzere bir çok olayı aydınlığa kavuşturduğu için tebrik ettiler.
Arsuz’da asayiş, huzur ve güven ortamının korunması konusunda Emniyet Müdürlüğüne her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını belirten Dişhekimi Mehmet Ali Kör ile İşinsanı Yusuf Harbiyeli, Emniyet Müdürü Kalkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet