Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhtarlardan Başkan Fatih Tosyalı'ya Teşekkür

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçeyi adım adım gezerek sorunları yerinde tespit ediyor, çalışmaları yerinde inceliyor.

Muhtarlardan Başkan Fatih Tosyalı'ya Teşekkür

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gerçekleştirdiği ziyaretler ilçeyi adım adım gezerek sorunları yerinde tespit ediyor, çalışmaları yerinde inceliyor.
Bu çerçevede Esentepe, Muradiye, Akçay ve Güzelçay mahallelerinde mahalle muhtarları ile incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
KENT GENELİNDE GÜVENLİ YOLLAR İÇİN İŞ BAŞINDAYIZ.
Mahalle sakinleri ve esnafları da ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı,” Güzel şehrimizin her bir noktasında çalışmalarımız sürdürüyoruz. Akçay Muhtarımız Mehmet Bebek, Güzelçay Mahalle Muhtarımız Mehmet Zebun ve Muradiye Muhtarımız Ömer Faruk Bilgili ile birlikte bölgede ihtiyaç olan noktalarda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. Bölgede yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
HİZMETE DEVAM
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hizmet ederken ilçenin eksiklerini, sorunlarını yerinde görmenin önemli olduğunu dile getirerek, "Göreve geldiğimizden beri her fırsatta sık sık mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Gördüğümüz, şikâyetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz. İlçemizi güzelleştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.
Başkan Tosyalı, alan gezileri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.
MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Muradiye Muhtarı Ömer Faruk Bilgili, Akçay Muhtarı Mehmet Bebek ve Güzelçay mahallesi Mehmet Zebun ise mahallelerde İskenderun Belediyesi tarafından yapılan ve yapılmakta olan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.
Muhtarlar ,“Sağolsun Belediye Başkanımız bizlerle sürekli iletişim halinde. Sorunlarımızı dinliyor. İmkânlar ölçüsünde çözüm buluyor. Ortak akıl ile sorunların çözüm buluyor. Yollarımız daha güzel daha güvenli hale geliyor. Vatandaşlarımız hizmetlerden dolayı çok memnun “şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş