Skip Navigation Links

'Bu Bina Bölge Halkınındır'

Mehmet Güngör ve yönetimi, İskenderun basın mensuplarını, yeni hizmete giren Özçelik İş sendikası binasında ağırladı.

'Bu Bina Bölge Halkınındır'Web
TV

Gündem   A+a-

 Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör ve yönetimi, İskenderun basın mensuplarını, yeni hizmete giren Özçelik İş sendikası binasında ağırladı.
Yeni binayı basın mensuplarına gezdiren başkan Mehmet Güngör, yıllardır özlemini çektiğimiz otoparkıyla, mescidiyle, yemekhanesiyle yeni binamızda Özçelik iş sendikasını temsil edeceğimiz için mutluyuz dedi.
Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin de telefon konferansıyla katıldığı toplantıya, basın mensuplarına teşekkür ederek, yeni yapılan binanın İskenderun bölgesine anasının ak sütü gibi helal olduğunu söyledi.
Telefonla görüntülü bir şekilde toplantıya katılan, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Sendikadaki şube yönetici arkadaşlara başarılar dilerken, "öncelikle bilmenizi isterim ki Hatay bölgesi İskenderun bizim sigortamız, sendikamızın anavatanı, hem işyerlerinde çalışan üyelerimizle, hem basınımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla her türlü çalışmanın içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. O bina o bölgenin anasının ak sütü gibi hakkıdır. İskenderun'un STK'ları ve basınının kullanabileceği bir bina yaptık. Bütün imkanlarımız sizin emrinizdedir. Önümüzde ki kısa süre içinde toplu iş sözleşmeleri süreci başlıyor. İşverenlerle yapacağımız sözleşmelerde de sizin de toplumu aydınlatma bakımından sizinde gerçekten katkınız olacak. Bu binayı yapan zihniyet İsdemir'de de toplu iş sözleşmesinde işçilerin hakkını özverili bir şekilde alacaktır. Ayaklarınıza sağlık iyi ki varsınız, iyi ki geldiniz." dedi.
 
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak İş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında, "Yıllardır özlemini çektiğimiz, otoparkından mescidine, yemekhanesinden, toplantı salonlarına yaklaşık 100 kişilik konferans salonumuza varana kadar bu yeni binamızda İnşaallah bölgenin ve Türkiye'nin değeri olan Özçelik-İş sendikasını temsil edeceğiz. Bu binanın yapımında emeği geçen, başta genel başkanım, genel merkez yöneticilerim, şube arkadaşlarım ve emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özçelik-İş sendikası bir değerdir bu ülke için, hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmadığımızı daha önce ifade etmiştim. Yönetici arkadaşların kimliklerine baktığınızda bu çok sesliliğin, bu farklı görüşlerin biraraya gelmesi gerçekten bir tesadüf değil bir başarıdır. Bu bina sadece Mehmet Güngör'ün yada Özçelik-iş sendikasının değil bu makam İskenderun'un hizmetindedir, sizlerin binasıdır." dedi
 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli konuşmasında; "Özçelik-iş sendikası daha önceki binalarında çok zor şartlar altında çalışıyorlardı. Özçelik-İş sendikası işverenlerle yaptığı her sözleşme de önce işçiyi düşündü sonrasında sendikasını düşündü buna ben şahit oldum. Bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarılar diliyorum." dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet