Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bizde Saat Hep Atatürk’ü Gösterir…

Bizde Saat Hep Atatürk’ü Gösterir…

Bizde Saat Hep Atatürk’ü Gösterir… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, tüm etkinliklerinde olduğu gibi, bünyesinde eğitim gören özel bireylerle Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümünde duygusal bir etkinlikle andı.
Saatlerin Atatürk’ü gösterdiği 09.05’te 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan anma töreninde, özel bireylerin okudukları şiirler, el becerilerini ortaya koyarak hazırladıkları Atatürk görselleri duygulu anlara sahne oldu.
Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve öğretim kadrosunun da desteğiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini gösteren özel bireyler, Atatürk fotoğrafının oluştuğu puzzle çalışmasını dikkatli bir şekilde yaparken duygulandılar, Atatürk’ün çocukları oldukları için de gururlandılar.
Hazırladıkları Atatürk köşesinde fotoğraf çekilirken gurur ve duygulu dolu anlar yaşatan özel bireyler, Bizde saat hep Atatürk’ü gösterir diyerek sevgi ve saygılarını gösterdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bizde Saat Hep Atatürk’ü Gösterir…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar