Skip Navigation Links

Büyükşehir'den 10 Kasım'da Anlamlı Etkinlik

ŞEHRİNDEKİ TÜRK BAYRAĞI SERGİSİ KAPILARINI AÇTI

Büyükşehir'den 10 Kasım'da Anlamlı Etkinlik

Gündem   A+a-

 ŞEHRİNDEKİ TÜRK BAYRAĞI SERGİSİ EXPO EVİ’NDE
Hatay Büyükşehir Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde anlamı bir etkinliğe imza attı.
23 Nisan-29 Ekim 2021 tarihleri arasında Hatay’da düzenlenecek Expo için bir araya gelen ve organizasyonun tüm dünyaya tanıtılmasında büyük görev üstlenen Expo 2021 Hatay Gönüllüleri’nin çektiği birbirinden değerli 20 fotoğraf Hatay Büyükşehir Belediyesi Expo Evi’nde sergilendi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü şehrin farklı noktalarında Hatay Gönüllüleri tarafından çekilen Türk bayrağı temalı fotoğraflardan oluşan sergiyi ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, fotoğrafları tek tek inceleyerek bilgi aldı.
“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 82 YIL ÖNCE ARAMIZDAN AYRILMIŞ OLSA BİLE FİKİRLERİ YAŞAMAYA DEVAM EDECEK”
Şehrindeki Türk Bayrağı sergisi ziyareti sonrası düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, “Atamızın ebediyete intikal edişinin 82. yıl dönümünde, Expo Evi’mizde anlamlı bir etkinliğe imza atıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk 82 yıl önce aramızdan ayrılmış olsa bile fikirleri yaşamaya devam edecek. Biz de bu fikirleri gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Atamızı, silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.
Şehrindeki Türk Bayrağı sergisi, 10 Kasım günü süresince kapılarını ziyaretçilere açık tutacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet