Skip Navigation Links

'Turuncu Mavi Camiamızla Birlikte Daha Güzel Günlere Kavuşacağız'

İskenderun FK Sportif Direktörü Güney Kanat açıklamalarda bulundu..

'Turuncu Mavi Camiamızla Birlikte Daha Güzel Günlere Kavuşacağız'

Spor   A+a-

 Misli.Com 3. Ligi 2. Grubunda mücadele eden Akdeniz temsilcisi Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü Sportif Direktörü Güney Kanat, Spor yazarlarının sorularını yanıtladı.
Kanat yaptığı açıklamada, "Hafta sonunda oynadığımız Ağrı 1970 Spor maçına 3'ü Corona-19 hastası, 4'ü de prosüdür nedeniyle 7 futbolcumuzu kadroda yer veremedik. Bunlarla birlikte 2 futbolcumuz da sakat sakat oynattık ve 1 kaleci ile mücadele ettik. Bizler Ağrı spor karşısında aldığımız yenilgiden dolayı üzüntülüyüz.
Lig uzun bir maratondur. Turuncu Mavili Camiamızla birlikte daha güzel günlere kavuşacağız" dedi.

TÜM MAÇLARIMIZI DEPLASMANDA OYNUYORUZ

Spotif Direktör Güney Kanat saha konusuna da değinerek, "Yapılan tüm gayretlerimize rağmen Futbol federasyonundan izin alarak sahamızda oynayamadık. Tüm maçlarımızı deplasmana oynamak zorunda kaldık. Diğer takımlar olduğu gibi bizler de bir an evvel sahamızda oynamayı arzu ediyoruz. İskenderun Belediye Başkanımız da bunun için yoğun emek verdi. Başkanımız Fatih Tosyalı'da teşekkür ediyoruz"dedi.

LİGİ İYİ YERDE BİTİRMEYİ ARZULADIĞIMIZI SÖYLEMİŞTİK

Kanat daha sonra açıklamasını şöyle sürdürdü, "Apar topar topanlandığımız lig öncesinde imkanlarımız dahilinde bir kadro kurarak sezonu iyi bir yerde bitireceğimizi söylemiştik. Bu sözümüzün de arkasındayız. Turuncu avili camiamızdan biraz sabır beklemekteyiz. El ele, kol kola İskenderunumuzu güzel günler beklemektedir" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet